Horvátország

Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország Horvátország
Itthonról fél nap utazással egy más világba csöppenünk: más mentalitás, más éghajlat, más ennivalók, rengeteg sziget, tenger és nap. Ez Horvátország.


Horvátország úti célok:Tengerpart és sok minden más
Számtalan híres mûemlék, hangulatos, mediterrán városka, 1185 sziget és az érintetlen természet hazája...

Az ország rendkívül gazdag történelmi emlékekben, elég csak a világörökség részét képezõ dubrovniki Óvárosra vagy Rovinj épületeire gondolnunk. Európa legszebb ókori maradványai közül is sok Horvátország büszkesége, ki ne ismerné vagy ne akarná megismerni a spliti Diokletiánusz palotát vagy a pulai Amfiteátrumot. Szabadságát ennél ideálisabb helyen aligha tölthetné!

Gyermekkedvezmények
 A legtöbb helyen a gyermekkedvezmény csk akkor érvényes, a a gyermek 2 teljes árat fizetõ felnõttel egy szobában, pótágyon alszik. A kedvezmény kiszámítására a gyermek életkora (utazás megkezdésének napján) döntõ hatással van, errõl bõvebb tájékoztatást irodánkban kap. 2 év alatti gyermek után rendszerint nem kell részvételi díjat fizatni, felmerülõ plusz költség csak a rácsos ágy lehet. Apartmanos elhelyezés esetében nem tudunk gyermekkedvezményt biztosítani, tehát abban az esetben ha 2 felnõtt 2 gyermekkel és egy csecsemõvel utazik, alapszabályként 5 fõs apartman tudunk csak ajánlani. (Kivételek felõl érdeklõdjön irodánkban)

További információk:http://www.startutazas.hu/fx_site/start/fx_action/statikus/fx_oldal/horvat/index.php


forrás: Horvátország ismertető - Start Utazás