Akciós körutak

 
Bulgária

Bulgária


Bulgáriában nagyon kevés pénzért csodálatos középkori kolostorokat találhatunk, hosszú, homokos tengerpartokon sütkérezhetünk, és a kávéházak teraszain mesés kávét ihatunk. Évről, évre nő a népszerűsége honfitársaink körében!


Bulgáriai körutazás - fürdőzéssel
108 500
Ft / fő

 
Ciprus

Ciprus


Ciprus a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigete Szicília és Szardínia után. Ciprus természeti szépsége, műemlékekben való gazdagsága elbűvölő. Aranyfövenyes tengerpart, kristálytiszta vizű strandok, termékeny síkságok, hangulatos falvak és nyüzsgő nyaralóhelyek jellemzik.


Ciprus, a szerelem szigete
209 000
Ft / fő

 
Costa Rica

Costa Rica


Costa Rica Közép Amerika különleges ékszere; a nyugalom oázisa, egy olyan ország, amely szinte csak tengerpartból áll és ahol paradicsomi partokat találhatnak a szörfözők és a fürdőzők.


Panama - Costa Rica - Nicaragua - Honduras - El Salvador
698 000
Ft / fő

 
Csehország

Csehország


A történelmi emlékek gazdagsága, a kedvező árszínvonal és a könnyű megközelíthetőség jellemzi északi szomszédainkat. Prágán és Karlovy Vary-n kívül is számtalan látnivalóval büszkélkedhet az ország.


Prága és Csehország Világörökségei
42 687
Ft / fő
Hétvége Prágában
33 948
Ft / fő
Mesekastélyok Morvaországban: Lednice és Valtice
8 900
Ft / fő
A varázslatos Dél-Csehország
37 900
Ft / fő
Prága-Telc-Kutna Hora
54 900
Ft / fő

 
Dánia

Dánia


A viking korszak elmúltával a dánok letették a csatabárdot, más módon írták be nevüket a történelembe. Például feltalálták a Legót és előrukkoltak néhány tehetséges foci-csillaggal…


Észak gyöngyszemei: Skandinávia - autóbusszal
297 500
Ft / fő
Észak gyöngyszemei: Skandinávia - repülővel
350 000
Ft / fő